Spoed

De week- en weekenddienst is door de tandartsen van Hellendoorn, Nijverdal en Wierden opgezet om tandheelkundige spoedhulp te verlenen tijdens de weekeinden, feestdagen en gedurende de avond/nacht en buiten de praktijkuren.
De aan de spoeddienst deelnemende tandartsen hebben tevens een regeling voor waarneming tijdens afwezigheid van uw eigen tandarts. Uw tandarts wordt dan waargenomen door de dienstdoende tandarts van de spoeddienst.

De weekenddienst in deze kring is van vrijdagmiddag 12:00 uur tot maandagmorgen 08:00 uur. Als u van de service van de weekenddienst gebruik maakt dient u er rekening mee te houden dat u een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas bij zich heeft. Ook dient u er rekening mee te houden dat de behandelingen in de weekenddienst contant dienen te worden afgerekend. In het weekend, tijdens feestdagen en ’s avonds wordt een toeslag berekend.

Een spoedgeval is ongeval met beschadigde of uitgeslagen tanden, een nabloeding, een ernstige pijnklacht welke niet met pijnstillers is te onderdrukken of een zwelling. Een stukje van een vulling, kapotte (partiële) gebitsprothese of beschadigde of losse (nood)kronen zijn geen spoedeisende gevallen.

De dienstdoende tandarts staat vermeld op de website of hoort u op het antwoordapparaat van de praktijk.

 • vr
  15
  nov
  2019
  zo
  17
  nov
  2019

  Weekenddienst - Tandartsenpraktijk Sanderink & Daalmans

  Maximastraat 11, 7442NW Nijverdal

  Weekenddienst begint vrijdagmiddag  om 12:00 uur

  Telefoon: 0548 - 616055

  https://www.tandartsenpraktijksanderink-daalmans.nl